Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Omgeving

In de omgeving van Bospark Lunsbergen is genoeg te doen. U hoeft zich zeker niet te vervelen tijdens uw verblijf. Er zijn verschillende attractieparken zoals Slagharen, Plopsaland en Wildlands Adventure Zoo Emmen. Voor wat cultuur kunt u terecht bij het Hunebedcentrum of museumdorp Orvelte. Natuurlijk mag het genieten van de prachtige natuur in de omgeving niet ontbreken. U kunt bijvoorbeeld het Veenpark of het Vlinderparadijs bezoeken. Bekijk alle uitjes in de omgeving en geniet van verschillende dagjes uit tijdens uw verblijf op Bospark Lunsbergen! Voor een aantal activiteiten kunt u kaartjes kopen bij de receptie op het park en profiteert u van korting.

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.