Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Bospark Lunsbergen scoort gemiddeld een 8,5

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 18.582 beoordelingen.

rating-pie
Aanbevelen
Algehele verblijf
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad
rating-pie

Naam: C Vermeulen
Datum: 01 december 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak

We komen zeker nog een keer terug

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 01 december 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Het is hemels. We hebben hier zo naar verlangd en hebben het gevoel dat onze dromen zijn uitgekomen.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Grootste pluspunten: veel groen, hele jaar door kinderanimatie, gratis zwembad, betaalbaar.
Grootste minpunten: chalets gedateerd ingericht en schimmel in de douche, weinig (bezorg)voorzieningen qua eten.

rating-pie

Naam: Rob Van Kol
Datum: 29 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Geweldige week gehad komen zeker nog een keer terug

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

We hebben genoten van het mooie ruime huisje,keurig schoon, leuk ingericht met gezellige gashaard, een park waar je tot rust komt in een mooie omgeving.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid
rating-pie

Naam: Marian Dijkstra
Datum: 28 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak

wij zijn maar twee dagen geweest , maar de algehele indruk was prettig

rating-pie

Naam: Steven ter Reehorst
Datum: 28 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Prettig park, mooi ruim opgezet met voldoende voorzieningen.
Jammer van de slagboom de toegangspas zit veel te hoog. Helaas werkte de passen niet op de deur van het huisje ondanks dat de TD het zou regelen, dat was behelpen

rating-pie

Naam: Annelies van Bloois
Datum: 28 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak

We hebben een heel mooi weekend gehad, in een 4 persoonschalet. De prijs/kwalititeitsverhouding van het huisje was in orde.
Alleen vond ik het niet in verhouding dat ik voor de hond €16,50 per nacht moest betalen. 1x een extra bedrag vind ik terecht, in verband met mogelijke extra schoonmaak. Maar zoals het nu is houdt me dat zeker tegen om een zomervakantie te boeken, zoveel extra kosten dan. Je betaalt ook niet per persoon per nacht, waarom dan wel voor de hond, waar je ook nog je eigen spullen voor meeneemt.
De sfeer op het park is fijn, het is ook mooi onderhouden en schoon. De medewerkers die we getroffen hebben waren zonder uitzondering bijzonder vriendelijk.
Vwb de ligging van ons huisje was het enige puntje dat ik , als ik op de bank zat, recht in het huisje van de buren keek. (en andesom natuurlijk) Dat was wel een beetje ongemakkelijk.
De ligging van het park mbt tot de omgeving is prima. Makkelijk naar het bos, naar Orvelte etc, dus ook nu in November was het een heel mooie basis.

rating-pie

Naam: Sandra Yedema
Datum: 28 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Mooi en netjes huisjes. Makkelijk om thuis de pas te ontvangen waarmee je het park en je huisje in kunt