Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Bospark Lunsbergen scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 9.421 beoordelingen

Aanbevelen
Accommodatie
Algehele verblijf
Animatie
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Patrick11 Dec 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Supermarkt
Schoonmaak

Leuk huisje, alleen miste we stoelen in de slaapkamer of iets waar je de kleding op kon leggen. En graag een betere beschrijving van de electrische haard, 2 blz. met uitleg en dan klopt het verhaal ook nog nog niet. Voor de rest een gezellig weekend gehad.

Anoniem10 Dec 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

ALLEEN HET WEER WAS DRAMATISCH SLECHT, Prima accommodatie, mooie natuur.

Nog een tip: maak alstublieft van de opening woonkamer naar gang slaapkamers een deur. Eenvoudig te doen.
Vooral met kinderen is de open deur een stress factor omdat je ze continu wakker maakt of moet fluisteren. Voor ons een rede om volgende maal een ander bungalow te boeken.

Anoniem10 Dec 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Schoonmaak

dat het huisje 58 aan een kant verzakt was

Pieter Bouwman10 Dec 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Animatie
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

Ontspannen

Anoniem10 Dec 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Accommodatie
Zwembad
Animatie
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

We zijn al vaak op het park Lunsbergen geweest en hebben het altijd naar onze zin.Het is kleinschalig en toch veel mogelijkheden.

Anoniem09 Dec 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Supermarkt
Schoonmaak

Wij hadden een geweldige bungalow, zeker voor herhaling vatbaar.

M. van der Vegte09 Dec 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Accommodatie
Schoonmaak

Anoniem09 Dec 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Zwembad
Supermarkt
Animatie
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

Het is prima!
Prijs-kwaliteit kwamen we dit keer even terug op dit park!
Zou hier later nog wel eens terug komen maar het zwembad en speelgelegenheid is bij Lunsbergen nou eenmaal eenvoudig.

Anoniem09 Dec 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Accommodatie
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

Keurig en ruim huisje. Wel te merken dat vaatwasser aan vervanging toe is. Banken en ben niet comfortabel maar wel netjes.
Al met al fijn weekend gehad.

Anoniem09 Dec 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Eetgelegenheden
Supermarkt
Schoonmaak

Een hel nette fijne gezellige uitstraling op het gehele park. Vriendelijk personeel. We hebben erg genoten.