Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

rating-pie

Bospark Lunsbergen scoort gemiddeld een 8,6

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 3.061 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.5
  • Gastvrijheid
    8.6
  • Kindvriendelijkheid
    8.5
  • Onderhoud
    7.6
  • Service point
    8.4
  • Vakantieverblijf
    8.1
  • Zwembad
    7.5

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 februari 2024

Heerlijk weekend!

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Zwembad
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Onderhoud
    5
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 februari 2024

Ik vond het een leuk park. Maar er waren niet zoveel activiteiten, misschien door het weer/tijd van het jaar. Mooie natuur! En leuk huisje.
Groetjes Tess (9), huisje 22

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Zwembad
    7
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Renske Stek
Datum: 19 februari 2024

We waren erg tevreden over het huisje! Mooie locatie in de bossen, dichtbij verschillende activiteiten. Zwembad is een leuke toevoeging, wel veel viezigheid op de grond helaas...

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    7
  • Zwembad
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Jan Drenth
Datum: 19 februari 2024

Prima park voor de kleine beurs.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Zwembad
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Naam: Wirootje
Datum: 19 februari 2024

Het park straalt rust uit

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 februari 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 februari 2024
  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Zwembad
    9
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    10
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Naam: Johan Postma
Datum: 19 februari 2024

Jammer dat er toch gerookt is in en rond het prima vakantie verblijf.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Tom van der Beek
Datum: 19 februari 2024

Mooi en rustig park

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Zwembad
    7
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 februari 2024

Mooi en rustig gelegen park, veel privacy. Huisjes zijn wat verouderd, matrassen, kussens en dekbedden zijn aan vervanging toe. Verder prima verblijf gehad.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    9
  • Vakantieverblijf
    6
  • Onderhoud
    6
rating-pie

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.