Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Bospark Lunsbergen scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 10.621 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Anoniem09 Jul 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Eetgelegenheden
Supermarkt

Prachtig park en goed onderhouden en netjes.Mooie ligging.We hebben het heel fijn naar onze zin gehad.

Anoniem09 Jul 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Eetgelegenheden

Prima huisje, deurkrukken zijn aan vernieuwing toe, groen park en omgeving, ruimte om het huisje, broedende zwaluwen

Anoniem09 Jul 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Wij hebben heerlijke midweek gehad.
Vriendelijke en behulpzame medewerkers.
Park was prima, maar wij houden van iets minder groot park, maar verder was alles prima.
Erg tevreden

Anoniem09 Jul 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Eetgelegenheden
Supermarkt

We hebben een echt vakantiegevoel gehad op het park en waren heerlijk ontspannen na onze vakantie.

We hebben donderdag en vrijdag het huisje netjes schoongemaakt, maar hebben onze borg van € 65,00 nog NIET terug ontvangen.

E Geene08 Jul 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Gewéldig

Anoniem08 Jul 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie

Wij hebben zeer goed en leuk verblijf gehad

Anoniem08 Jul 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Ligging huisje veel privacy. Goede plek voor vertrek fietsroutes.

Zusan Kromhout08 Jul 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Eetgelegenheden
Supermarkt

Netjes en ruim opgezet park, mooie chalets. Vriendelijk personeel

P. Stoop08 Jul 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Goede ligging in een mooie omgeving.

H Mulder08 Jul 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie

Eerste instantie, hadden een plek gereserveerd, ( 35 euro!!) bij aankomst bleek op het veld alleen tenten te komen.
ROAN tenten!! Ons is hiervan NIETS ingelicht!!! We zijn naar de receptie gegaan en daar werd ons geadviseerd om een andere plek op te zoeken. Kampeerplek gevonden die ons beviel, alleen wel diverse dagen overlast van opzetten (ROAN) tenten achter ons. Als we dit van te voren hadden geweten, hadden we NIET een kampeerplek gereserveerd en
ons 35 euro bespaard!!!!