Reviews

Bospark Lunsbergen scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 8.028 beoordelingen

Aanbevelen
Accommodatie
Algehele verblijf
Animatie
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Anoniem10 Jul 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Supermarkt
Schoonmaak

Anoniem09 Jul 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Zwembad

prima naar de zin .rustige camping goede sevice

Anoniem09 Jul 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt

Mooie camping grote plaatsen en schoon goed gesnoeid en schoon sanitair, volgend jaar komen we terug.

Anoniem09 Jul 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Supermarkt
Schoonmaak

Gemoedelijk

Anoniem09 Jul 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Eetgelegenheden
Schoonmaak

Met onze 76 jaar zaten we met onze bagage het verst van de parkeer gelegenheid en waren er geen bagagekar aanwezig.
we hadden wel geen voorkeur aangegeven maar dat was minder.
En er ontbraken een aantal artikelen na kontrole lijst maar werden op de lepeltjes na perfect opgelost Verder alles netjes onderhouden.

Anoniem09 Jul 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Supermarkt
Schoonmaak

Antonius Makkink09 Jul 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Eetgelegenheden
Supermarkt
Schoonmaak

het was weer super

G.S. de Groot09 Jul 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Zwembad
Supermarkt
Schoonmaak

Ligging van het park de rust en intiem en knus even hangen op de terrasjes bij de snackhoek en het eetcafe. En niet te vergeten het animatie team met Koos konijn ALTIJD EEN WARM WELKOM.

L.G.T. van den Berg08 Jul 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Animatie
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

Ik had graag wat meerkeuze bij de vragen, maar goed. Inzake Roompot. We zijn zeer tevreden over de vakantie geweest. Met name de prijs/kwaliteit verhouding. Chalet was goed, niet meer en niet minder. Banken zitten dramatisch. Matrassen waren nog erger, wat heb ik gruwelijk slecht geslapen de eerste dagen. Ik heb hierover een klacht gemaakt bij de receptie en prompt kwamen er twee nieuwe matrassen, complimenten voor het goede oplossen. Restaurant was wel aardig, pizzas waren goed, niet super maar prijs kwaliteit uitstekend. Vetrekkersontbijt genomen en dat was echt uitstekend. Ook de aanwezigheid van een (aardige) badmeester kan ik zeer waarderen. De ligging in de bossen en de animatie gelegenheden. Kortom er waren zeker wat minpunten maar de pluspunten overheerste ruimschoots. Als ik dan kijk naar de kosten vind ik de prijs/kwaliteit verhouding boven gemiddeld. Complimenten aan al het personeel, voor de vriendelijkheid en oplossingsgerichtheid.

Anoniem08 Jul 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Supermarkt
Schoonmaak

Mooi en bijzonder rustig park, zonder gedoe. Precies, zo als een vakantie hoort te zijn.