Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Bospark Lunsbergen scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 14.502 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Naam: Anoniem
Datum: 16 september 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak

Een fijn, rustig en mooi gelegen park. Goed onderhouden en schoongemaakt. We kunnen het aanbevelen aan anderen en we komen wellicht nog een keertje terug.

Naam: H Hoiting-Pol
Datum: 15 september 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Parkreceptie

Heerlijk rustig, fijn kunnen genieten!

Naam: Anoniem
Datum: 15 september 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak

Naam: Anoniem
Datum: 15 september 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Naam: Anoniem
Datum: 15 september 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak

Heerlijk rustig, makkelijk in en uitchecken , jammer supermarkt te duur en we misten de bordjes uitgang met de auto.

Naam: Anoniem
Datum: 15 september 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Naam: Anoniem
Datum: 14 september 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Prima verblijf op een fijn park.
Minpuntjes in huisje: weinig verlichting
bank, één bed en tuinstoelen niet comfortabel

Naam: H. Harry Haan
Datum: 14 september 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak

Naam: Riet van Heese
Datum: 14 september 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie

Prima verblijf gehad op de camping.
De plaatsen zijn super met eigen watertappunt en afvoer en stroom.
Het camper veld op zich is heel groot maar de plaatsen zijn klein, de meesten staan in de breedte en zodoende was onze plaats te klein en moesten wij in de lengte gaan staan. Staat zo raar.
Andere plaats gevraagd en dat was zo geregeld. Prima.
Mooie omgeving voor de fietsen en te wandelen. Super rustige ligging.
Horeca ook prima.
Het weer was super.
Het enige nadeel waren de muggen.
Kijken terug op een prachtige week.

Naam: Anoniem
Datum: 14 september 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

We hebben zeer genoten van de opzet van de Chalet-velden. Onze familie stond op een veld met vier chalets. Wat een geweldige bos sfeer met enorm veel ruimte tussen de chalets. Echt een zeldzame verdeling. Veel privacy en toch dicht bij elkaar. Kinderen konden fijn spelen tussen de vier chalets in.
Klein minpuntje was dat twee van de vier chalets niet zo schoon waren. Op de vloer nogal wat plukken hondenhaar en niet goed gedweild. Volgende keer kiezen we waarschijnlijk chalets waar huisdieren niet zijn toegestaan.

<