Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Bospark Lunsbergen scoort gemiddeld een 8,4

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 17.485 beoordelingen.

Aanbevelen
Algehele verblijf
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

het park is super.echt een aanrader voor vele mensen.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Animatieteam had leuke activiteiten, maar onze dochten van zes jaar was voor veel activiteiten niet welkom omdat het pas vanaf 8 jaar was. Te weinig te doen voor kinderen onder de 7 jaar. Enkel kleuren/knutselen. Het luchtkussenpiratenschip was wel geweldig voor onze kids.

Naam: Marleen Van der Molen
Datum: 15 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Fantastisch, de kinderen hebben genoten.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Het wat super fijn vakantie gehad

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Het is een prachtig park. Wel last van veel vliegen in huis. Een hordeur in de pui, en horren in de ramen zou misschien een optie kunnen zijn.

Naam: Grietje van den Brink
Datum: 15 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak

Wij vinden het een heel mooi park het is goed onderhouden en ziet er goed uit

Naam: Sander
Datum: 15 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Een erg druk park (dit was zeker te verwachten in deze periode) de accomodaties op het park zijn de afgelopen 30 jaar verdrievoudigd alleen de faciliteiten zijn hetzelfde gebleven of zelfs kleiner geworden (lees de receptie, het zwembad en het winkeltjes) verder niets aanbrengen merken, super vriendelijk personeel en mooie accomodaties, we hebben zeker een mooie vakantie gehad

Naam: Colson Kenneth
Datum: 15 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Het was leuk en het is al het tweede keer dat ik via roompot geboekt heb en kom boek zeker terug via roompot

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen

We hebben met veel plezier een aantal nachten gekampeerd op het bospark. Het was erg warm maar door het bomenrijke park was het aangenaam!

Naam: Gea Hazewinkel
Datum: 15 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
<