Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

rating-pie

Naam: Gerbert Maas
Datum: 20 maart 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Geweldig weekend gehad met de hele familie om mijn 77 verjaardag te vieren. Voor elk wat wils. Lekker zwemmen, boogschieten en warm aan te bevelen....uitstekend verzorgde gourmet.
Het was voor ons de derde keer dat we dit park bezochten en ik kan het iedereen aanbevelen. Rust en ruimte.
Goede service en vriendelijke mensen.
Graag tot nog eens.

rating-pie

Naam: Ed Kerkhof
Datum: 20 maart 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Heerlijk, heb nu al heimwee.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 maart 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak

Super fijn weekend gehad op een schitterende locatie šŸŒ»

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 maart 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak

Verzorgd park, goede voorzieningen en fijn aanbod aan faciliteiten. In ieder seizoen is het goed vertoeven hier. Het park ligt in een mooie natuurlijke omgeving waar veel te doen is.

rating-pie

Naam: Paula Fokkema
Datum: 20 maart 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Mooi huisje. Mooie omgeving met veel activiteiten in de buurt. Groene omgeving

rating-pie

Naam: H Busscher
Datum: 20 maart 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
rating-pie

Naam: Johan Bos
Datum: 20 maart 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

wij vonden het goed

rating-pie

Naam: Marieke Nijenhuis
Datum: 20 maart 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak

Heerlijke vakantie gehad in een rustige veilige omgeving

rating-pie

Naam: Fabienne Thimister
Datum: 20 maart 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid
rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 maart 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

De omgeving is mooi, het huisje is ongezellig, er staat niets op tafel om het op te fleuren.

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.