Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Naam: Anoniem
Datum: 03 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak

Fijn park, prachtige omgeving, mooie prijs, bungalow zelf had iets beter onderhouden kunnen zijn.

Naam: J Heeringa
Datum: 03 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak

Heel leuk park goeie ligging lekker ruim opgezet

Naam: Anoniem
Datum: 03 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

We hebben een erg leuk weekend gehad! Leuke chaletjes in een prachtige omgeving! Park netjes onderhouden.

Naam: Margreet Spanhaak-Lambers
Datum: 03 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

kortom ...een perfecte vakantie

Naam: Irma Aarts
Datum: 03 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

We komen graag terug, prachtige omgeving en rust. Vreemd dat de openingstijden niet ruimer zijn bij aankomst, ook van de horeca. Maar het bezorgen werkte perfect op de zaterdag. Fietsen aan het huisje laten afleveren zou een klant ook waarderen als besteloptie bij een huisje boeken.

Naam: Ab van der Sluis
Datum: 03 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Heerlijk weekend gehad. Ruim huisje. Mooi centraal in Drenthe. Vlakbij Borger met alles wat je nodig hebt. Westerbork, Groningen en Assen heel goed bereikbaar. Zou zo terug gaan. Dan hopelijk wat beter weer.

Naam: Aan Van Kammen
Datum: 03 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Naam: Anoniem
Datum: 03 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Fijn weekend gehad, groot verblijf

Naam: Monique Buzing
Datum: 03 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

We hebben een fijne vakantie gehad met vriendelijk personeel. Voor de kinderen was er genoeg te doen.

Naam: Anoniem
Datum: 03 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Mooi park met precies alle noodzakelijke voorzieningen. Ligging uitstekend.
Vriendelijkheid van medewerkers erg goed, je kan zien dat ze het naar hun zin hebben.

Schoonmaak dikke pluim, volgens mij was het Connie/ Corrie of Coby ( sorry dat ik je naam niet meer weet) die huisje nr 92 heeft schoongemaakt maar echt spik en span schoon. Zelden zo netjes een huisje aangetroffen.



Verblijf van 23/4 t/m 3/5