Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Bert van Huisstede21 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt

Wij zijn al.vaker bij jullie geweest zowel in de huisjes als op.de camping, ik ontdek steeds meerdere leuke paden om te wandelen met de hond, wij komen zeker weer terug, de sfeer is goed de velden gezellig, en de omgeving supermooi, en dat voor zo een lage prijs, super, tot volgend jaar

Anoniem21 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Fijn park op een mooie locatie. Huisje was erg prettig en ruim. Erg fijn verblijf gehad.

Anoniem21 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Eetgelegenheden
Supermarkt

Prima verblijf.
Ik zou het aanraden.

Willem Koek21 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Alles goed. Kan eventueel gerenoveerd worden, zoals een vaatwasser. Ligging van chalets is erg verschillend tov de zon. Sommige staan zo onder de bomen dat er nauwelijks zon door heen komt. Wel weer lekker bij de hete periode die we gehad hebben.

Anoniem21 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Eetgelegenheden
Supermarkt

Het was onze eerste ervaring met roompot. Mooi park veel privacy.
De ruimte in en om de bungalow was zeer aangenaam. Ook voor onze hond was er voldoende ruimte. Maar waarom er bijna 75 euro verplichte schoonmaak kosten bij komen ivm huisdier begrijp ik nog niet.
We hebben de bungalow niet minder schoon achter gelaten dan we deze hebben aangetroffen bij aankomst.

Anoniem21 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Eetgelegenheden

Was een mooi huisje alleen jammer dat we de hele dag schaduw hadden

Anoniem21 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

ik vond het park mooi ik ben wel meer keren geweest maar de meubels in de chalets zijn heel slecht doorgezakte bedden de banken zijn door gezakt ik heb dit keer niet zo heerlijk gezeten en geslapen jammer van mijn geld

J Van Zundert21 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Eetgelegenheden
Supermarkt

Chalet sober ingericht. Bedden slecht. Weinig of geen zon bij het chalet.

Anoniem21 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden

Ook deze keer weer enorm genoten! Blij om te merken dat er heel wat is vernieuwd aan de inventaris. Eerder waren sommige zaken ietwat oubollig en shabby, maar deze update heeft het park echt goed gedaan.
We verheugen ons alweer op een volgend verblijf??

Anoniem21 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Prima Park. Inboedel chalet erg verouderd, ziet er niet netjes uit