Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Bekijk 0 reviews

Naam: Klaas
Datum: 08 juli 2024

Erblijk op lunsbergen

Het park is rustig, genieten van de natuur.

rating-pie
Naam: J.de Vries
Datum: 08 juli 2024

Keurig park

Het is een prima onderhouden park en mooi ruim opgezet

rating-pie
Naam: Jolanda Hartog
Datum: 08 juli 2024

Onwijs genoten. Kom hier al jaren. Dit was voor ons het ultieme weekendje wat we weg hadden.

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: H Knapper
Datum: 08 juli 2024

De rust en de ruimte,.
En de keycard, dat zonder gedoe naar het huisje kan. 😁

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    8
  • Zwembad
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    5
  • Kindvriendelijkheid
    7
rating-pie
Naam: Renate van den Born
Datum: 08 juli 2024

Saai zwembad. Simpele toevoeging van bv glijbaan(tje) zou al verbetering zijn

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Zwembad
    4
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 08 juli 2024

Het was heerlijk rustig, het huis ruim voor 6 personen, praktisch ingericht en met fijne buitenruimte. Je bent zo in het bos!
Het bijbestelde handdoekset bevatte geen badlaken zoals beloofd, maar twee kleine handdoeken.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Supermarkt
    7
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 08 juli 2024

Vakantie Roompot

De aankomst vind ik onpersoonlijk omdat je de sleutel per post krijgt. Blijkt de sleutel ook nog niet te werken moet je alsnog na de receptie

rating-pie
Naam: Jolanda
Datum: 08 juli 2024

Jammer

Ik begrijp dat jullie vanwege huisdieren de schoonmaakkosten in rekening brengen. Alleen hebben wij zelf haren van andere honden onder de stoelpoten moeten weg halen. Dit geldt ook voor onder het het bed.

rating-pie
Naam: John
Datum: 08 juli 2024

Aanbevolen

Prima huisje. Genoten van de ligging tussen de bomen. Volop vogels en eekhoorntjes. Het is stil, een verademing. Personeel is erg attent en vriendelijk. De bedden zouden wat steviger kunnen maar dat is natuurlijk zeer persoonlijk. Ik vind het wel vreemd dat alle bordjes in het Engels zijn met het Nederlands in kleine letters. Mooi om buitenlandse gasten tegemoet te komen maar het zou andersom moeten zijn.

rating-pie
Naam: Quinty
Datum: 08 juli 2024

Fijn verblijf bij Bospark Lunsbergen

Het park was schoon en fijn. Bungalow (6 pers) was ruim en schoon. Goede bedden.

rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.