Bungalow Drenthe

Een bungalow in Drenthe, omringd door een schitterende natuur en waar u kunt genieten van rust en ruimte maar ook van alles wat de afwisselende omgeving te bieden heeft. Dat is precies wat u op Bospark Lunsbergen kunt verwachten. Zowel op het park als in de directe omgeving zijn zoveel leuke dingen te doen en te ontdekken dat er van verveling geen sprake hoeft te zijn. Drenthe is een natuurrijke provincie met een afwisselend landschap. U kunt hier genieten van de heidevelden, de bossen, de veenmoerassen en de prachtige zandverstuivingen. Daarbij heeft deze provincie veel bezienswaardigheden en mogelijkheden voor leuke uitstapjes voor het hele gezin. Ook de actieve vakantieganger komt tijdens een verblijf in de bungalows in Drenthe niets te kort.

Een bungalow in Drenthe voor ieder reisgezelschap

De bungalows in Drenthe op Bospark Lunsbergen zijn voorzien van alle gemakken, net zoals de chalets en de safaritenten. Het park is ruim opgezet waardoor u alle ruimte heeft. Er zijn accommodaties met een verdieping, maar ook gelijkvloerse accommodaties. Ze zijn allemaal geschikt voor maximaal zes personen. Als er kinderen in uw reisgezelschap zijn, is het misschien een goed idee om voor een speciale kindvriendelijke accommodatie te kiezen. Of wanneer u met mindervaliden reist kunt u kiezen voor de accommodaties die hierop zijn ingesteld. Voor welke accommodatie u ook kiest, ze zijn allemaal zeer comfortabel en ze hebben ook allemaal gratis wifi.

Faciliteiten die het verblijf nog leuker maken

Op het vakantiepark vindt u ook tal van faciliteiten die een verblijf in de bungalows in Drenthe nog leuker maken. Zo kunt u bijvoorbeeld het hele jaar door terecht in het overdekte zwembad met peuterbad op het park. Maar er zijn ook nog andere sport- en spel activiteiten, waaronder tennisbanen, minigolf en lasergamen. Voor de kleintjes is er een speciale Kids Club met Koos Konijn en natuurlijk zijn er ook verschillende speelplekken. Het vakantiepark heeft ook een eigen supermarkt en diverse eetgelegenheden. Wanneer u de omgeving wilt verkennen, kunt u fietsen huren op het park. Deze regio heeft 1400 kilometer aan fietspaden, zowel voor de hele familie als voor de mountainbiker.

Een afwisselend aanbod voor uitstapjes

Bij een verblijf in een bungalow in Drenthe mag een bezoek aan de hunebedden natuurlijk niet ontbreken. De hunebedden en het hunebedden centrum liggen op korte afstand van het park. Maar er zijn nog veel meer leuke plekjes in de omgeving die een bezoekje waard zijn. Bijvoorbeeld het tropische stukje Drenthe wat u kunt ontdekken in het Vlinderparadijs in Havelte. Of ga eens naar de schaapskudde in Exloo kijken. Het is een prachtig gezicht om de dieren door het dorp te zien lopen. Bekijk Drenthe ook eens vanuit de hoogte, het Boomkroonpad via de toppen van de bomen is uitdagend en levert ook schitterende beelden op. De kinderen zullen ook het attractiepark Drouwenerzand geweldig vinden wat in het gelijknamige natuurgebied ligt. Eten en drinken is hier bij de entreeprijs inbegrepen. Dat maakt zo’n dagje uit nog leuker.