Last minute Drenthe

Bospark Lunsbergen is een uitstekende keuze als het gaat om een last minute in Drenthe. Hier heeft u alles bij de hand wat een vakantie zo heerlijk maakt. Een schitterend natuurgebied, veel bezienswaardigheden, leuke steden en pittoreske dorpen. Daarbij biedt de omgeving de mogelijkheid voor actieve bezigheden, van prachtige wandelroutes tot uitdagende mtb-routes. Voor jong en oud valt hier van alles te beleven, zowel op het park als in de omgeving. Maar het is ook een perfecte last-minute in Drenthe als u behoefte heeft om even helemaal tot rust te komen. De prachtige omgeving met de heidevelden, de bossen, de veenmoerassen en de zandverstuivingen werkt hier zeker aan mee. Maar ook de comfortabele accommodaties in het ruim opgezette park zijn een verademing als het gaat om genieten van last-minutes in Drenthe.

100% vakantieplezier tijdens een last minute in Drenthe

Helemaal opladen op het vakantiepark Bospark Lunsbergen is een fluitje van een cent. U heeft op het vakantiepark tal van mogelijkheden om het vakantieplezier te verhogen tijdens de last minutes in Drenthe. Op het park zijn veel faciliteiten waardoor iedereen zich hier kan vermaken. Zo is er bijvoorbeeld een overdekt zwembad met peuterbad wat het hele jaar door geopend is. Hier kan de hele familie terecht voor de waterpret. Dan zijn er ook nog de tennisbanen, het lasergamen, de minigolf en tal van andere gratis sport- en animatie faciliteiten. De kinderen vinden het geweldig op de Kids Club waar ze al snel vrienden worden met Koos Konijn en ook de vele speelplekken op het park bieden veel vertier. Daarnaast heeft het vakantiepark een oplaadpunt voor elektrische auto’s, een supermarkt, fietsverhuur en meerdere eetgelegenheden.

Er zijn verschillende last minute mogelijkheden op het park

De accommodaties zijn van alle gemakken voorzien en zijn een heerlijke plek om even helemaal te ontspannen met een goed boek. Bij lekker weer kunt u natuurlijk ook lekker buiten gaan zitten. De meeste accommodaties zijn vrijstaand en zijn gelijkvloers, maar er zijn er ook met een verdieping. Er zijn ook speciale kindvriendelijke accommodaties of misschien kiest u liever voor een chalet met aanpassingen voor mindervaliden. Alle accommodaties zijn geschikt voor maximaal zes personen en ze hebben ook allemaal gratis wifi. U kunt kiezen voor een bungalow, een chalet of zo’n leuke safaritent. Op het vakantiepark is ook een camping waar u met eigen kampeermiddelen kunt verblijven. Ook dit is een geweldige optie voor een last-minute in Drenthe.

Bijzondere uitstapjes in de omgeving

Tijdens de last minute in Drenthe is het natuurlijk altijd leuk om bijzondere uitstapjes te maken. Ook hierin heeft u een ruime keuze. Maak eens een wandeling over het Boomkroonpad door de toppen van de bomen. Alleen al het uitzicht maakt dit uitstapje de moeite waard. Ook het Speelgoedmuseum Kinderwereld in Roden is leuk om te bezoeken. Er kan met het speelgoed gespeeld worden, maar er valt ook veel te bewonderen. The Eventsbakery in Assen biedt een breed scala aan uitdagende en stoere uitjes zowel op outdoor als indoor gebied. Maar ook de stad Assen is zeker een bezoek waard.