Vakantie Borger

Omringd door het groen in een oase van rust, dat klinkt heerlijk voor een vakantie. Dat is precies wat u van Bospark Lunsbergen kunt verwachten. Toch is dit vakantiepark allerminst saai, u kunt zelf kiezen of u actief bezig wilt zijn, leuke uitstapjes wilt maken of gewoon wilt genieten van de schitterende natuurgebieden die dit vakantiepark omringen. Op het vakantiepark valt genoeg te beleven voor alle leeftijden maar door de ruime opzet is er ook altijd een plekje voor uzelf. Een vakantie in Borger heeft gewoon alle ingrediënten om er voor het hele gezin een heerlijke tijd van te maken. Zowel op het park als in de directe omgeving zijn er tal van mogelijkheden voor vermaak, niet alleen voor de volwassenen maar ook voor de kinderen. Niemand hoeft zich te vervelen tijdens vakanties in Borger.

Een paradijs voor kinderen én volwassenen

Bospark Lunsbergen ligt in het bos, naast het natuurgebied Gieten-Borger. Het gebied is een onderdeel van de prachtige Hondsrug en hier vindt u behalve een schitterende natuur ook nog sporen uit het verleden, zoals de keienwegen en de hunebedden. Verschillende vennen onderbreken het afwisselende landschap. Natuurlijk zijn er ook tal van mooie fietsroutes in deze regio, van familie routes tot uitdagende mtb-routes. Fietsverhuur is een van de vele faciliteiten van het vakantiepark. Op het vakantiepark is ook een overdekt zwembad voor de waterpret en voor de kleintjes is er een speciaal peuterbad. De kinderen komen tijdens een vakantie in Borger op dit park sowieso niets te kort. Behalve de verschillende speelplekken is er ook de Kids Club met Koos Konijn. Op het vakantiepark zijn ook gratis sport- en animatie activiteiten. Of misschien willen de kinderen wel een potje minigolf spelen of lasergamen.

In een accommodatie of op de camping

Voor vakanties in Borger heeft u op dit vakantiepark de keuze uit verschillende overnachtingsmogelijkheden. Allereerst zijn er de bungalows, de chalets en de safaritenten. Er zijn speciale kindvriendelijke accommodaties en accommodaties die aangepast zijn voor mindervaliden. Voor welke optie u ook kiest, ze zijn allemaal geschikt voor maximaal zes personen. De accommodaties zijn van alle gemakken voorzien, waaronder gratis wifi. Dan is er ook nog de camping met de speciale campingfaciliteiten. Bij een verblijf op de camping van Bospark Lunsbergen kunt u gewoon gebruik maken van alle faciliteiten op het vakantiepark. Er is tevens een supermarkt en er zijn verschillende eetgelegenheden waardoor u werkelijk alles bij de hand heeft.

Uitstapjes tijdens vakanties in Borger

Natuurlijk is het ook leuk om tijdens een vakantie in Borger ook af en toe een uitstapje te maken. U kunt bijvoorbeeld het mooie Drenthe eens van bovenaf bekijken door een wandeling te maken over het Boomkroonpad in de toppen van de bomen. De kinderen zullen een bezoek aan het attractiepark Slagharen in Slagharen geweldig vinden, net zoals het nabijgelegen attractiepark Drouwenerzand. Dit laatste attractiepark in Borger-Odoorn vindt uw portemonnee ook leuk. Hier werken ze namelijk volgens het all-in principe. De voordelige entreeprijs is altijd inclusief vers fruit, belegde broodjes, soep van de dag, patat, koffie, thee, limonade en softijs. Lekker winkelen kunt u in de statige en oude stad Assen.