Weekendje weg Drenthe

Een weekendje weg in Drenthe is leuk voor alle leeftijden. Van groot tot klein kan hier het vertier vinden voor een heerlijk verblijf. Maar ook de rustzoeker kan in Drenthe optimaal genieten. Juist die veelzijdigheid van deze provincie zorgt dat iedereen hier een heerlijke vakantie kan beleven. Of u nu van wandelingen door de heidevelden houdt of liever de bijzondere zandverstuivingen gaat fotograferen, het kan allemaal in dit schitterende natuurgebied. De natuurliefhebber wordt op Bospark Lunsbergen werkelijk omringd door een paradijs waar men heerlijk kan fietsen of wandelen. Maar de afwisselende omgeving van het park heeft nog veel meer in petto voor een weekend weg in Drenthe.

Een weekend weg in Drenthe biedt veel mogelijkheden

Bospark Lunsbergen is een uitstekende locatie voor mensen die van de natuur of historie houden, maar ook voor de kinderen is er ruimschoots vermaak, zeker op het gebied van pretparken en dierentuinen. Daarom is een weekendje weg in Drenthe op dit vakantiepark zo leuk voor alle leeftijden. De hele familie zal de Wildlands Adventure Zoo in Emmen geweldig vinden. Met zijn allen reist u hier als echte avonturiers door de jungle, de savanne en het poolgebied. Maar ook het nabijgelegen Hunebedcentrum is zeer interessant voor het hele gezin. Het Gevangenismuseum in Veenhuizen is een bijzonder en interactief museum wat een goed beeld geeft van de misdaad en de straffen door de eeuwen heen. Ook de schaapskudde in Exloo is een prachtige ervaring, net zoals het Boomkroonpad door de toppen van de bomen. En dan hebben we nog maar een paar mogelijkheden voor uitstapjes genoemd.

Vertier voor alle leeftijden

Toch hoeft u niet altijd van het park af om tijdens uw weekendje weg in Drenthe vermaak te vinden. Ook op het vakantiepark Bospark Lunsbergen valt genoeg vertier te ontdekken. Terwijl u van de rust bij uw accommodatie geniet, kunnen de kinderen zich uitleven bij de Kids Club met hun grote vriend Koos Konijn of in een van de speeltuinen. Daarnaast zijn er ook nog verschillende sport- en speelvelden en een overdekt zwembad met peuterbad. Als u geen zin heeft om te koken dan kunt u kiezen uit verschillende eetgelegenheden. Toch even een hapje in de accommodatie maken? De boodschappen kunt u doen in de supermarkt op het park.

Welke accommodatie kiest u

Een weekend weg in Drenthe is natuurlijk nog leuker als u een fijne accommodatie heeft. Op het Bospark Lunsbergen heeft u de keuze uit verschillende typen. Er zijn safaritenten, chalets en bungalows en bij deze laatste twee heeft u nog extra keuzes. Misschien gaat namelijk de voorkeur uit naar een kindvriendelijk accommodatie of een die aangepast is aan mindervaliden. Alle accommodaties zijn van alle gemakken voorzien en ze hebben ook allemaal gratis wifi. Ze zijn geschikt voor maximaal zes personen. Door de ruime opzet van het park kunt u hier tijdens een weekendje weg heerlijk genieten van uw rust, zonder dat er van verveling sprake hoeft te zijn. U kunt hier werkelijk alle kanten op tijdens uw vakantie.