Vakantie Drenthe

Vakanties in Drenthe betekenen dat u vakantie gaat vieren in een van de groenste provincies van Nederland. Hier vindt u prachtige gebieden met zandduinen, moerassen, heide en bossen. Het afwisselende natuurschoon in Drenthe biedt ook veel mogelijkheden voor activiteiten tijdens een vakantie in Drenthe. U kunt hier namelijk niet alleen heerlijk wandelen of fietsen, maar ook even terug de geschiedenis in. Maar wat u vooral ook kunt op dit ruim opgezette vakantiepark, is helemaal tot rust komen en genieten van uw welverdiende vakantie. Even helemaal opladen en een heerlijke tijd beleven. Wilt u toch de omgeving gaan verkennen? Huur dan eens een fiets op het park. Met 1400 kilometer aan fietspaden kunt u werkelijk alle kanten op. Er zijn zelfs speciale kinderroutes en natuurlijk ook voldoende mountainbike routes.

de camping of in een accommodatie

Bospark Lunsbergen ligt naast het natuurgebied Gieten-Borger, een rustige en bosrijke omgeving. Een ideale plek om tijdens uw vakantie in Drenthe volledig te ontspannen. In de nabijheid van het park liggen ook nog andere natuurgebieden en ook de 5000 jaar oude hunebedden die zo onlosmakelijk verbonden zijn met Drenthe liggen in de buurt. Het vakantiepark heeft verschillende typen accommodaties die geschikt zijn voor maximaal zes personen. Behalve de mogelijkheid om te overnachten in de vakantiehuisjes, kunt u ook met eigen kampeermiddelen naar het Bospark Lunsbergen komen. Er is namelijk ook een camping op het park. Maar natuurlijk kunt u ook kiezen voor de comfortabele safaritenten die op de camping staan.

Het hele jaar door heerlijke vakanties in Drenthe beleven

Ondanks de rust en ruimte die u op het park zult vinden, is er ook voldoende vertier voor alle leeftijden. Met het hele gezin genieten van de waterpret in het overdekte zwembad is een van de faciliteiten die beschikbaar is voor zowel de campinggasten als de gasten die in de accommodaties verblijven. Het minigolf, het lasergamen en de sport- en speelvelden behoren ook tot de mogelijkheden. Voor de kinderen is er de speciale Kids Club waar Koos Konijn zich regelmatig laat zien maar ze kunnen zich ook vermaken in een van de speeltuinen. Er is een supermarkt en diverse eetgelegenheden en op het gehele park is de wifi gratis. Voor de campinggasten zijn er speciale faciliteiten die het kamperen nog comfortabeler maken.

Mogelijkheden voor uitstapjes zijn er genoeg

Tijdens vakanties in Drenthe wilt u misschien ook leuke uitstapjes maken en ook hierin heeft u een ruime keuze. U kunt hier winkelen, van de cultuur en natuur genieten en tal van musea bekijken. Natuurlijk moet u het allergrootste hunebed van Nederland bekijken. Deze is maar liefst 22 meter en ligt op de Hondsrug in het nabijgelegen Borger. Ook het voormalige concentratiekamp Westerbork is zeer indrukwekkend. De kinderen zullen de Wildlands Adventure Zoo in Emmen geweldig vinden, net zoals Plopsa Indoor in Coevorden. Bezoek ook eens tijdens een vakantie in Drenthe de schitterende hoofdstad Assen of de stervormige vestingstad Coevorden. De prachtige historische architectuur zal zeker in de smaak vallen. Maar u kunt natuurlijk ook actief bezig zijn in de prachtige natuur. Wat dacht u van een kanotocht of survivallen in een van de bossen?