Vakantiehuis Drenthe

De vakantiehuisjes in Drenthe bieden de vakantieganger een zeer gevarieerde omgeving. Ondanks al de verschillende mogelijkheden domineert hier het natuurschoon. Maar ook dat beeld is afwisselend. Veenmoerassen, bossen, heidevelden en zandverstuivingen, u komt het allemaal tegen. Drenthe is een levendige provincie. Mooie steden, boeiende musea, historische bezienswaardigheden en leuke attractieparken zorgen dat het een heerlijke bestemming is voor alle leeftijden. De uitgestrekte natuurparken bieden ook de actieve vakantieganger veel mogelijkheden. Vanuit uw vakantiehuis in Drenthe op Bospark Lunsbergen, wat van alle moderne gemakken is voorzien, stapt u ook eenvoudig even terug in de tijd bij bepaalde bezienswaardigheden. Juist deze mix van het heden en het verleden maken een verblijf in de vakantiehuizen in Drenthe zo bijzonder.

Vermaak voor alle leeftijden

De vakantiehuisjes in Drenthe liggen in een bosrijk en rustig gebied. Het park ligt naast het natuurgebied Gieten-Borger. Hier kunt u volledig ontspannen en van uw rust genieten zonder dat u zich een moment hoeft te vervelen. Op het vakantiepark zijn namelijk genoeg faciliteiten die u of uw medereizigers kunnen vermaken. Er is bijvoorbeeld een overdekt zwembad met een apart kleuter/peuter bad waar u het hele jaar door kunt genieten van de waterpret. Daarnaast zijn er ook veel gratis sport- en animatiefaciliteiten voor alle leeftijden. Dan is er nog het minigolf, de lasergame, de Kids Club en de vele speelplekken. Er zijn ook verschillende eetgelegenheden op het park en als u nog een boodschapje nodig heeft omdat u liever zelf kookt, kunt u terecht in de supermarkt op het park.

De verschillende overnachtingsmogelijkheden op het park

De diverse accommodatie typen zijn allemaal van alle gemakken voorzien. Er zijn bijvoorbeeld vrijstaande bungalows, speciale kindvriendelijke chalets, chalets voor mindervaliden en de luxe ingerichte safaritenten. Veel accommodaties zijn gelijkvloers maar er zijn er ook accommodaties met een bovenverdieping. Alle accommodaties hebben gratis wifi en zijn geschikt voor maximaal zes personen. Op het vakantiepark is ook een camping met speciale campingfaciliteiten. U kunt dus voor eigen kampeermiddelen kiezen of voor een vakantiehuisje in Drenthe. In de regio van het vakantiepark zijn prachtige fiets- en wandelroutes te vinden. Speciale familie of kinderroutes, maar ook voor de mountainbiker. U kunt de fietsen eventueel huren op het vakantiepark.

Uitstapjes rondom het vakantiehuisje in Drenthe

Rondom uw vakantiehuis in Drenthe heeft u ook talloze mogelijkheden voor leuke uitstapjes. Ook hierin is het aanbod zeer gevarieerd. Historische bezienswaardigheden zoals de Hunebedden en het museumdorp Orvelte, maar u kunt hier ook het indrukwekkende kamp Westerbork bezoeken. Daarbij zijn er talloze musea, prachtige natuurparken en veel plekken waar de kinderen graag naartoe zullen gaan. Bijvoorbeeld naar het Wildlands Adventure Zoo in Emmen of het Plopsa Indoor in Coevorden. Maar ook het Gevangenismuseum in Veenhuizen is een bijzondere ervaring voor het hele gezin. Bezoek ook eens het Veenpark in Barger-Compascuum. Hier komt de Drentse veenhistorie tot leven en waant u uzelf even in het verleden. Tot slot mogen we natuurlijk de Hunebedden niet vergeten, deze zijn onlosmakelijk verbonden met het Drentse landschap. Zelfs het grootste hunebed van Nederland ligt bij het vakantiepark in de buurt.